JoomBall - Cookies

Blagovna znamka Vivibio® je bilo ustanovljena leta 2001 z namenom spodbujanja ekoloških izdelkov. Prizadevajo si, da bi bili izdelki lažje dostopni širši javnosti.

Paleta izdelkov Vivibio® široko pokriva potrebe potrošnikov, ki izbirajo ekološko prehrano ter tistih, ki imajo intoleranco na določena živila. Izdelki so zato primerni za prodajo v tradicionalnih trgovinah, supermarketih in hipermarketih. Izdelke zastopajo specializirani prodajni agenti. Podjetje posluje tudi z drugimi državami in spremlja svoje stranke neposredno.

Prizadevamo si, da postanejo potrošniki bolj zavestni svojih izbir, bolj aktivni pri izbiri proizvodov, s poudarkom na najboljši kakovosti upoštevajoč prehranske značilnosti živil.

CILJI

Vivibio® raste z namenom, da bi spodbudili in olajšali uporabo ekoloških proizvodov, specializirano za konvencionalni distribucijski kanal in tako narediti te izdelke predmet nakupa širše populacije. Slogan, ki najbolje predstavlja podjetje je "ekološko za vse", hkrati pa ohranja osnovna načela zdrave, uravnotežene prehrane z zagotovljeno kakovostjo.

Kdor izbira ekološko, izbira odgovorno življenje, ki prinaša dobro počutje in zdravje, ne le za tiste, ki uporabljajo proizvode, ampak za celotno družbo. Izbrati ekološka živila, ne pomeni samo prehranjevanja z izdelki iz kontrolirane pridelave, ampak pomeni spoštovati kar nam narava dan na dan ponuja. Pozornost, s katero pridelovalci surovin pridelujejo, zagotavlja možnost izbire za prihodnje generacije.

BLAGOVNA ZNAMKA

Blagovna znamka Vivibio® želi biti vabilo k uporabi ekoloških živil s spodbujanjem načina življenja, kjer imamo spoštovanje do sebe in okolja, kjer se dobro počutimo in smo zdravi. Zakaj živeti s spoštovanjem naravnih ciklov pomeni varovanje možnosti za prihodnje rodove.

Črka V v logotipu  predstavlja osebo z navzgor iztegnjenimi rokami, ki radostno izraža ravnovesje posameznika. Kajti, če se dobro počutimo, se to odraža tudi v odnosih z drugimi.

Vivibio® JAMČI, da so izdelki:

100% EKOLOŠKI

Vivibio® se je odločila za distribucijo izključno certificirano ekoloških izdelokov. Ekološko kmetijstvo ne uporabljajte kemikalij za gnojenje tal in zatiranje škodljivcev, ampak se zanaša na kolobarjenje in uporablja samo naravna gnojila in pesticide. Spoštuje ravnovesje v naravi ter ponuja pristne in zdrave izdelke.

Ekološko kmetijstvo je regulirano z  ureditvijo s strani Evropske skupnosti, kjer je tudi strog nadzor proizvodnje in distribucije živil. Ekološko kmetovanje izključuje uporabo GSO (gensko spremenjenih organizmov). Vivibio® zaupa pregled in potrjevanje svojih izdelkov podjetju Q srl, ki je pripoznano s strani Ministrstva za kmetijstvo.

BREZ SLADKORJA

Vivibio®  zagotavlja proizvode brez dodanega sladkorja (saharoze).

Za  sladila se uporabljajo koncentrirane sadni sokovi, sirupi iz žit, agavin sirup, med in druga sladila, ki so vsa iz certificirane ekološke pridelave.

BREZ MLEČNIH IZDELKOV

V receptih izdelkov Vivibio® tudi ne najdemo mleka in mlečnih izdelkov (masla, sira, mleka v prahu, jogurta itd.).